Return to site

Trappistenloop

Podotherapie Smulders is sponsor

Op zaterdag 30 mei 2015 vindt de Trappistenloop 2015 plaats. Podotherapie Smulders is sponsor van de Trappistenloop én neemt zelf deel aan deze bijzondere wedstrijd. We delen deze dag ook een flyer uit. Deelnemers aan de Trappistenloop krijgen op vertoon van de flyer een podotherapeutisch onderzoek met loopanalyse. Van het tarief betalen wij 10 euro aan het goede doel van de Trappistenloop.

De Trappistenloop is een loopevenement over naar keuze 5, 10 of 15 km bij de abdij Koningshoeven van de paters Trappisten en vindt plaats op zaterdag 30 mei. Er is een uniek en gevarieerd parcours uitgezet door de landerijen en de natuur rondom de abdij, in een gebied dat normaal niet toegankelijk is voor de lopers.

Het loopevenement wordt georganiseerd in samenwerking met studenten van opleiding Handel (evenementen) van De Rooi Pannen en de abdij. Er is altijd veel belangstelling voor dit bijzondere loopevenement. Vanwege het unieke karakter en de rust in en om de abdij worden echter steeds slechts 300 lopers toegelaten.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK