Terug naar site

Heeft u Paula al gesproken?

BLOG VAN PAULA

· Actueel

Sinds april 2021 versterkt Paula ons team als praktijkassistente. Tijd voor een nadere kennismaking!

'Even voorstellen'

Hallo, 

Ik ben Paula Mertens Machielsen en sinds 1 april 2021 ben ik bij Podotherapie Smulders komen werken als praktijkassistente. 

Ik ben geboren, opgegroeid en nog steeds wonend in Tilburg met mijn man en onze 2 jongens. 

Na heel wat jaren gewerkt te hebben in het kappersvak kwam het moment dat ik graag andere uitdagingen in mijn leven aan wilde gaan om meer tijd te kunnen besteden met mijn gezin (kleine kindjes zijn nou eenmaal snel groot). 

In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van uitjes met mijn gezin, en de gezelligheid van vrienden en familie om me heen. Ik ga graag naar de basketbalwedstrijden en trainingen van mijn oudste zoon. Daarnaast teken ik graag dieren en voor knutselen met de jongens maak ik ook graag tijd vrij. 

Nu ik alweer een aantal maanden mag werken bij Podotherapie Smulders kan ik echt wel zeggen dat ik de juiste keus heb gemaakt! Ik geniet van de gezelligheid van het Team en van alle expertises waar ik enorm veel van opsteek. Ik geniet van de spontane momenten met patiënten aan de telefoon of in de wachtruimte. Misschien heb ik u al te woord mogen staan en kan ik u snel weer helpen, maar mocht dit niet het geval zijn dat hoop ik u snel te mogenspreken.