Terug naar site

Kwaliteitsregister Paramedici

Hoera! Frans heeft zijn herregistratie voor het Kwaliteitsregister Paramedici weer behaald. En dat verdient een taartje! Zeker als je dit behaald, terwijl je al ruim over je pensioen leeftijd heen bent en nog steeds met passie en vakkennis aan het werk bent. De komende 5 jaar is Frans weer kwaliteitsgeregisteerd net als alle andere podotherapeuten in onze praktijk. Daar zijn we trots op!

𝙆𝙬𝙖𝙡𝙞𝙩𝙚𝙞𝙩𝙨𝙜𝙚𝙧𝙚𝙜𝙞𝙨𝙩𝙧𝙚𝙚𝙧𝙙, 𝙬𝙖𝙩 𝙝𝙤𝙪𝙙𝙩 𝙙𝙞𝙩 𝙞𝙣?

Iedere 5 jaar moet een zorgverlener aantonen dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen die bestaan uit voldoende werkervaring, het volgen van nascholingen en activiteiten om de deskundigheid te bevorderen, het geven van bijscholingen of presentaties, deelname aan intercollegiale overleggen, het begeleiden van stagaires, activiteiten om je kwaliteit aan te tonen, enz.

Als een paramedicus in het Kwaliteitsregister Paramedici kwaliteitsgeregistreerd staat, dan weet je zeker dat deze zorgverlener zijn beroep mag uitoefenen en zijn deskundigheid op peil houdt. Dat is niet alleen voor jou en je gezondheid belangrijke informatie, maar ook voor de zorgverzekeraars. Zij vergoeden soms alleen als een paramedicus in het KP-register staat.​