• Bedrijfspodotherapie

  Zodat u veilig aan de slag kunt

  Als een werknemer niet goed functioneert door pijnlijke voeten of benen, kan dit het werk zodanig beïnvloeden dat de productiviteit er onder lijdt. Zo kunnen sommige werkzaamheden langzamer of niet uitgevoerd worden. Of kan het zelfs ziek melden betekenen. Dit kost u als werkgever veel geld.

 • broken image

  Wat is bedrijfspodotherapie?

  Als u een overeenkomst met ons aangaat, zorgen wij dat de werknemer met pijnklachten aan het bewegingsapparaat zo snel mogelijk onderzocht wordt en met een behandelplan terugkeert. Na akkoord van zowel werkgever als bedrijfsarts en werknemer, wordt het therapieplan opgesteld en uitgevoerd. Een behandelplan bevat bijvoorbeeld: podotherapeutische zolen, orthese, nagelbeugel, shockwave-therapie, schoenaanpassing en schoenadvies.

 • Meer over veiligheidsschoenen

  Als eerste podotherapie praktijk in Nederland zijn wij gecertificeerd om in bijna alle veiligheidsschoenen zolen te maken, met behoud van het veiligheidscertificaat.

  Ook als werknemer kunt u bij ons terecht.

  Ervaart u klachten tijdens uw werk? Overleg met uw leidinggevende of de bedrijfsarts of een verwijzing naar de podotherapeut tot de mogelijkheden behoort.

  Samenwerking met derden

  In een aantal gevallen zoeken wij samenwerking met een fysio- of oefentherapeut om de klacht volledig aan te pakken. In het kader van een schoenadvies werken wij samen met diverse leveranciers, om te zorgen dat de medewerker een goedgekeurde veiligheidsschoen draagt die past in het behandelplan.

 • Podotherapie Smulders

  Geïnteresseerd in samenwerken met ons?

 • Bedrijfspodotherapie

  Wat kunt u verwachten?