• Dit zijn onze Podotherapeuten

  Maak kennis met de Podotherapeuten van Podotherapie Smulders. Ze hebben elk hun eigen specialisaties, maar delen hun gedrevenheid voor het vak. Kunnen wij wat voor u betekenen? We horen het graag!

 • broken image

  Frans Smulders

  Podotherapeut

  In 1979 afgestudeerd als podotherapeut, waarna hij samen met zijn vrouw Ria de praktijk heeft opgericht. Een all-round podotherapeut met 40 jaar ervaring.

   

  Frans is nog steeds actief in het volgen van bijscholing en op zoek naar nieuwe ontwikkelingen of behandelingsmogelijkheden. Ziet uitdaging in lastige klachten of moeilijke voeten. Zoals hij zelf zegt: ‘Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken’.

   

  Kwaliteitsgeregisteerd en opgeleid tot MSU-echografist.
   

  Specialisaties: Hielspoorklachten, voorvoetklachten, second opinion, kindervoet, echografie, shockwave-therapie

   

  broken image

  Coreen Smulders

  Podotherapeut / Diabetespodotherapeut

  In 2001 afgestudeerd als podotherapeut. Naast de werkzaamheden voor Podotherapie Smulders, werkte Coreen van 2001 t/m 2007 als podotherapeut in het diabetesvoeten-team van poli Revalidatiegeneeskunde van het VUMC.

   

  In 2005 richtte Coreen -samen met de vaatchirurgen, internisten en revalidatiearts van het ETZ- een diabetes voeten-poli opgericht.

   

  In mei 2011 behaalde Coreen haar bachelor degree tot Diabetespodotherapeut.

   

  Kwaliteitsgeregisteerd en opgeleid tot MSU-echografist.

   

  Specialisaties: Diabetes, Hielspoorklachten, voorvoetklachten, kindervoet, echografie, shockwave-therapie.

   

  broken image

  Ingrid Verhees

  Podotherapeut / Sportpodotherapeut

   

  Sinds 2007 afgestudeerd als podotherapeut en werkzaam in onze praktijk.

   

  In november 2011 behaalde Ingrid als één van de eerste podotherapeuten de bachelor-degree tot Sportpodotherapeut. Sportgerelateerde klachten vind Ingrid een leuke uitdaging en zoekt daarbij ook graag de samenwerking met andere disciplines zoals een fysiotherapeut, oefentherapeut, gespecialiseerde sportwinkel.

   

  Kwaliteitsgeregisteerd en opgeleid tot MSU-echografist.

   

  Specialisaties: Sportgerelateerde klachten, kindervoet, hielspoor, echografie, shockwave-therapie.

   

  broken image

  Felicita Kolen

  Podotherapeut

   

  Sinds 1 september 2020 als podotherapeut aan de slag gegaan bij Podotherapie Smulders.

   

  Tijdens haar studies was ze al erg leergierig en dat is ze nog steeds. Ze houdt er van om nieuwe dingen uit te proberen, daar weer van te leren en nieuwe mensen te leren kennen. Ze heeft affiniteit om te werken met diabetespatiënten, sporters en kinderen. Voor haar afstudeeronderzoek koos ze het onderwerp Diabetes.

   

  Specialisaties: Diabetes Mellitus, kindervoet, sportgerelateerde klachten, hielspoorklachten.

 • Hoe borgen wij de kwaliteit van onze zorg?

  De bevoegdheid tot het voeren van de titel podotherapeut is voorbehouden aan degenen die een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) geaccrediteerde HBO-opleiding (bachelor opleiding) voor podotherapeuten hebben afgerond, zoals geregeld in art.34 van de wet BIG.

   

  Om periodiek geregistreerd te kunnen worden in dit register dienen de ingeschreven beroepsbeoefenaren te voldoen aan de opgestelde kwaliteitseisen. Alle aan onze praktijk verbonden podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en geregistreerd in het kwaliteitsregister.