• Onze specialisaties

  Overzichtelijk bij elkaar

  broken image

  Sportpodotherapie

  Heeft u een sportblessure? Informeer hoe wij u kunnen helpen.

  Sporten is ontspannend en gezond. Maar het kan ook een blessure veroorzaken. Zo kunt u bijvoorbeeld pijnlijke voeten krijgen. Of last krijgen van uw been of onderrug. Sportpodotherapie kan dan uitkomst bieden.

  broken image

  Shockwave & echografie

  Shockwave-therapie kan u helpen, als u hielspoor heeft.

  Er is een apparaat dat bepaalde aandoeningen aan de voet kan behandelen d.m.v. shockwave. Wij waren de 1e partij in Brabant die deze behandeling aanbiedt en hebben daarom de nodige ervaring. Echografie helpt hier bij, doordat we 'in uw lichaam' kunnen kijken.

  broken image

  Kinderpodotherapie

  Een kindervoet is kwetsbaar. Soms is extra hulp nodig.

  Meestal gaat alles goed en ontwikkelen de voeten van uw kind zich normaal. Maar, als uw kind pijn heeft aan zijn of haar benen of voeten, of vaker struikelt dan andere kinderen: schakel dan op tijd een podotherapeut in.​

  broken image

  Bedrijfspodotherapie

  Het is belangrijk dat uw werknemers goed functioneren.

  Pijnlijke voeten of benen, kan het werk zodanig beïnvloeden dat de productiviteit er onder lijdt. Zo kunnen sommige werkzaamheden langzamer of niet uitgevoerd worden. Onze specialisten kunnen u dan helpen met veiligheidsschoenen.

  broken image

  Diabetes mellitus

  Heeft u diabetes? Dit kunnen wij voor u betekenen.

  De voeten van mensen met diabetes mellitus ontwikkelen vaker voetafwijkingen, waardoor ze een hoger risico op een diabetische voetulcus lopen. Wij helpen u hier graag bij.
  Over onze voetenpoli

 • Maak een afspraak

  met Podotherapie Smulders