• Podotherapeut (24-32 uur)

  Podotherapie Smulders is al ruim 40 jaar actief in de wereld van podotherapie. We zijn een hecht familiebedrijf met vestigingen in Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom en Tholen. Samen met onze collega’s zetten wij ons iedere dag in voor ‘het betere voetenwerk’.

  Wegens uitbreiding van onze vestigingen én werkzaamheden, zijn we op zoek naar een:

   

  (bijna afgestudeerde) Podotherapeut M/V (24 - 32 uur)

  De functie

  Als podotherapeut behandel je alle klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van de voeten en/of een afwijkend looppatroon van onze patiënten. Binnen deze functie krijg je veel verantwoording en zijn je taken afwisselend. Je bouwt je eigen klantenkring op en behandelt de klanten zoals ze dat bij ons gewend zijn. Uitstekende kwaliteit, zorg op maat en persoonlijke aandacht staan daarbij voorop. Maar ook samenwerking met collega’s, andere zorgverleners en contacten vinden wij erg belangrijk.

   

  Naast de spreekuren, zorg je als podotherapeut voor de verslaglegging en kleine administratieve afhandelingen van de patiënten. Maar ook het handmatig vervaardigen van hulpmiddelen (zolen, ortheses, nagelbeugels, enz.), schoenaanpassingen of zoolcorrecties behoort tot je standaard werkzaamheden. Dit laatste gebeurt overigens altijd in onze hoofdvestiging in Tilburg.

   

  Bij voorkeur zoeken wij een enthousiaste podotherapeut die onze patiënten in de vestigingen in West-Brabant (Bergen op Zoom en Roosendaal) en Zeeland (Tholen) wil bedienen. Indien nodig zullen wij je vragen om naar onze vestiging in Tilburg te komen voor een spreekuur. Een combinatie van spreekuren op alle locaties is ook mogelijk. We gaan graag met je in gesprek over wensen en mogelijkheden.

  Wat breng jij mee?

  De patiënt staat bij ons centraal. Daarom is onze ideale kandidaat betrokken, enthousiast, flexibel, zelfstandig maar ook een teamplayer. Daarnaast heb je een proactieve houding en vind je het leuk om in een kleinschalig team te werken. Het is voor ons ook erg belangrijk dat je goed past binnen het team.

   

  Ben je gespecialiseerd in of heb je affiniteit met diabetes mellitus of sport? Mooi! Dit is geen vereiste maar zeker een pré. Heb je nog geen specialisatie, maar zou je jezelf hierin willen ontwikkelen? Dan zijn daar bij ons mogelijkheden voor.

   

  Omdat je veel communiceert met onze patiënten, vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst (lezen, schrijven, begrijpen en spreken).

   

  Tot slot ben je in het bezit van een geldig rijbewijs en een auto, want jouw werkdagen worden verdeeld over meerdere vestigingen.

  Wat hebben wij jou te bieden?

  Een leuke en uitdagende baan in een prettige en informele werksfeer. Het exacte aantal uren en de indeling daarvan worden in onderling overleg vastgesteld, waarbij onze voorkeur uitgaat naar 3 of 4 volledige werkdagen. Jouw salaris is altijd marktconform en wordt mede bepaald door de ervaring die je meebrengt. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, dus daarvoor bieden wij voldoende mogelijkheden. Wij hanteren goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Reageren?

  Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf in het profiel? Mail dan jouw korte motivatiebrief en cv (met foto) naar coreen@podotherapiesmulders.nl. Heb je vooraf nog vragen over de vacature? Bel dan met Coreen Smulders via telefoonnummer: 013 – 571 92 34.

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Teamfoto van Podotherapie Smulders.